ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Εάν είστε φυσικό πρόσωπο και η αγορά σας προορίζεται για προσωπική χρήση και όχι για την εξυπηρέτηση της ατομικής σας δραστηριότητας, τότε δικαιούστε να υπαναχωρήσετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντας μας το προϊόν. Το δικαίωμα αυτό ισχύει αν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.

Η επιστροφή γίνεται με δικό σας μέσο και κόστος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της αγοράς. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση του εντύπου υπαναχώρησης που θα βρείτε εδώ. Μετά το πέρας των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος η υπαναχώρηση θα θεωρείται εκπρόθεσμη. Στην περίπτωση που το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί και έχει χάσει την αξία του ποσό που θα σας επιστρέψουμε θα είναι μικρότερο.

Τα προϊόντα που εξαιρούνται επιστροφών, περιγράφονται στο άρθρο 3ιβ Νόμος 2251 1994, το οποίο οποίο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδω.

Αναλυτικές πληροφορίες, μπορείτε να βρειτε, στους όρους χρήσης, πατώντας εδω

Στην περίπτωση που θεωρείτε ότι το αίτημά σας δεν ικανοποιήθηκε μπορείτε να απευθυνθείτε στην επίλυση καταναλωτικών διαφορών και να υποβάλετε καταγγελία.

Φόρμα Επιστροφών

  Οδηγίες Συμπλήρωσης Φόρμας Επιστροφής Προιόντων:

  Παρακαλούμε αφιερώστε λίγο χρόνο και συμπληρώστε τα στοιχεία σας καθως και τα παρακάτω πεδία σχετικά με τα προιόντα που θέλετε να επιστρέψετε.

  Είναι σημαντικό να επιλέξετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή του κάθε προϊόντος (στήλη 1 παρακάτω)

  Συμπληρώστε το Λογαριασμό της τραπεζάς σας για να γίνει κατάθεση.

  Η κατάθεση θα πραγματοποιηθεί, αφού εξετασθεί/ούν τα προϊόντα και εφόσον ισχύουν οι όροι και οι προυποθέσεις που περιγράφονται παραπάνω.

  ΙΒΑΝ (Κωδικός Χώρας, π.χ GR και στην συνέχεια το 25ψηφιο νούμερο)

  Αιτία Επιστροφής
  Προιόν
  Σχόλια